Movement Retreat in Zuid-Afrika 2019

In samenwerking met Limitless Movement uit Amsterdam organiseerde ik in januari 2019 een Yoga en Movement Retreat in Kaapstad, Zuid Afrika.

Wil je graag op de hoogte blijven of wil je samen met mij een retreat organiseren, neem dan contact met me op via het contactformulier.

Lees hier de blog van Sarah Vermazen over haar reis ervaring, met hieronder een kort fragment over onze retreat in Zuid Afrika:

In het programma van de retreat zijn verschillende workshops opgenomen en een aantal activiteiten in de omgeving. Deze week hoef ik dus zelf niets te regelen, lekker makkelijk! We starten in de ochtend met rustige meditatie en yogalessen gevolgd door een dans- of conditietraining. Dit alles in de tuin naast het zwembad. De lessen doen mij veel denken aan de bewegingslessen tijdens mijn docent theater opleiding. Heerlijk! Ik merk nu weer hoe veel ik dat mis… dus ik geniet met volle teugen! De lessen worden ondersteund met live muziek met op de djembé de Zuid Afrikaanse Luke en op de piano muziekdocent Meike.