Ostheopatie & sportmassage

Vanaf nu kun je ook terecht in Studio 88 voor een professionele sportmassage en ostheopatie behandeling.

Yvonne Sidorak is een gediplomeerd sportmasseuse voor paard en mens, craniosacraal therapeut en osteopaat voor paarden. Met haar sterke handen en sensitieve geest weet ze jouw lichaam weer terug in balans te brengen. Haar connectie en resultaten met paarden laten goed zien hoe geweldig zij is.

Na een behandeling van Yvonne voel je je volledig ontspannen en herstelt je lichaam weer het balansvermogen. Wil je ook een behandeling van Yvonne ervaren, maak dan tijdig een afspraak!

“Een gezond lichaam is in staat zijn natuurlijke balans zelf in stand te houden. Als het lichaam dusdanig verstoord is dat er geen sprake meer is van een natuurlijke balans, kan het lichaam dit niet meer zelf corrigeren. Dit gebeurt altijd in een keten van met elkaar verbonden organen en structuren.

Door met de handen te voelen, zoekt Yvonne naar beperkingen in de organen en herstelt zij de glijvlakken tussen de organen daar waar deze beperkt zijn.”

Kijk voor meer informatie op http://www.multisouplesse.com

Yvonne’s werkwijze past volledig bij de visie van Studio 88: een plek voor meer balans, kracht en beweging in lichaam en geest.

Een massage boek je via het contactformulier.

Tot snel!

Groetjes

Lisette