Online ZEN, POWER & POSITIVITY Retreat

Jij verdient een cadeau.

Want wat heb je hard (thuis)gewerkt. Wat heb je je vrienden en familie moeten missen. Wat heb jij jezelf moeten motiveren om ondanks deze rare tijd vol te houden. Te blijven doen wat goed en gezond is voor je. Positief te blijven. Wat heb je hard alle ballen hoog gehouden. En wat heb je het volgehouden.

En nu hoor ik je denken: ‘ja maar ik had geen keuze toch? Ik had er maar mee te dealen.’ En toch heb jij ervoor gekozen om er het beste van te maken. Om niet bij de pakken neer te gaan zitten. Om niet op te geven. Die keuze heb je zelf gemaakt. En daar mag je best een beetje trots op zijn.

En om dat met jou te vieren geven wij jou een cadeau. Een reeks van online retreats waarin jij even mag loslaten, tijd voor jezelf mag nemen, even stoom mag afblazen, even mag bijtanken. Want dat heb je wel verdiend.

Het programma en data van de 3 RetreatsOnline retreats programma

Wat deelname aan de Retreats jou opleveren:na jouw deelname aan deze retreat ..

Goed voor jezelf blijven zorgen

Corona houd ons voorlopig nog in haar greep. Juist nu is het zo belangrijk om goed voor jezelf te blijven zorgen. Tegelijkertijd kan dat best lastig zijn. Bijvoorbeeld wanneer je alleen woont en nu weinig sociale interactie hebt, de sportschool nog dicht is, je thuis moet werken. Het is hoe dan ook voor ons allemaal een uitzonderlijke tijd het een uitdaging is om gezond, fit en in balans te blijven. Wij helpen jou hier graag bij.

Prijzen voor de online zen, power en positivity retreats

Precies wat jij nu nodig hebt!
Wij, Lisette Croese van Studio 88 en Sarah Vermazen van In Your Natural Flow, bieden retreats aan die online te volgen zijn. Gewoon veilig vanuit jouw huis zodat je geen onnodige risico’s loopt. Met deze retreats willen wij jou de nodige ontspanning, kracht, positiviteit en verbondenheid bieden. We houden de groepen klein zodat je echt met een fijne groep gelijkgestemden dit kunt ervaren en elkaar kunt steunen.

Online maar ook in de buitenlucht
Bij online denk je misschien dat je de hele dag achter een beeldscherm moet zitten. Maar niets is minder waar! Wij hebben onze retreats zo ingericht dat we zorgen voor een goede afwisseling tussen schermtijd en buitentijd. Tussendoor krijg je bijvoorbeeld opdrachten waarmee je buiten gaat wandelen of sporten. Want juist buitenlucht en even niet op je scherm kijken is net zo belangrijk.

Boek direct jouw plek!
Vul hieronder het contactformulier in en betaal via paypal via onderstaande link.

Vul het aanmeldformulier in zodat we contact met je kunnen opnemen:


Lees hieronder hoe andere deelnemers onze eerdere retreat hebben ervaren:

Deze slideshow vereist JavaScript.