Personal Training

Met personal training help ik jou op weg om efficiënt en doelgericht te sporten. Het programma dat ik aanbied is een combinatie van een veelzijdige functionele kracht- en conditietraining. Lessen vinden plaats in Studio 88, in het park, online of aan huis. Personal Training met Lisette betekent aandacht voor jou.

Wist je dat? Regelmatig bewegen zorgt voor meer focus en een beter geheugen?

Als je regelmatig beweegt dan zul je merken dat je lichaamshouding verbetert, je sterker en leniger wordt, je coördinatie en conditie verbetert, je je energieker voelt en misschien wel beter slaapt! Het is mogelijk om begeleid te worden om af te vallen of je gewoon fitter en energieker wilt voelen, maar ook als je aan het herstellen bent van een blessure, bevalling

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Vul dan onderstaand terugbelformulier in. Dan bel ik jou spoedig terug voor een kennismakingsgesprek.

Direct een proefles reserveren? Dat kan direct online:

Heb je al een proefles of kennismakingsgesprek gehad en wil je direct aan de slag, bestel jouw Personal Training Plan hieronder:

Aanpak Personal Training by Lisette
In een gratis intake gesprek gaan we jouw sportverleden bekijken, eventuele blessures en jouw doelstellingen bespreken. We plannen dan een sportsessie in van 60 minuten waarbij ik jou begeleid en test op het gebied van coördinatie, uithoudingsvermogen en kracht. Ook gaan we je wegen en meten om jouw beginsituatie in kaart te brengen.

Als het klikt kunnen we samen aan de slag gaan voor een introductieperiode van 3 maanden. Je ontvangt van mij een persoonlijke evaluatie, aanpak en een persoonlijk trainingsschema.

Wat kun je verwachten van Personal Training met Lisette?

  • Body analyse
  • Wekelijkse training van 60 minuten
  • Focus tijdens trainingen: techniek, cardio, kracht, snelheid en plezier hebben
  • Trainingsschema op maat
  • Advies over sport, beweging en ademhalingstechnieken

Ervaringen anderen:

“Een tijd geleden raakte ik (puffend en zwetend) in de gym in gesprek met Lisette. Uit dat gesprekje rolde een mooie deal: Lisette een ‘object’ voor haar studie … en ik zomaar opeens een persoonlijke coach. Lisette heeft vervolgens een programma op maat voor mij gemaakt (doelstellingen, trainingen, metingen, tips en trucs) waar we 4 weken mee aan de slag zijn gegaan. Niets dan lof over dit programma en deze aanpak. Allemaal uiterst professioneel en effectief. En Lisette is als trainer en mentor een natuurtalent: inspirerend, motiverend en kundig. Lisette, dank je wel. Ik wens je alle succes (en plezier) met je verdere carrière. Groet, Arthur.” – Arthur

“Woon je in Zuid Holland en wil je een PT die voor je gaat en doet wat ze beloofd? Neem contact op met Lisette Croese. Naast PT doet zij nog veel meer. Een lief mens die je traint als een beest😭❤️🙌🏾” – Michelle

Zie hieronder 2 filmpjes van Personal Training met Michelle en de progressie die zij maakte in 3 maanden.