Personal Lifestyle coaching

Ik geloof dat we door middel van yoga, meditatie (rust) en de juiste beweging, ons lichaam en geest sterker en gezonder kunnen maken, hiervoor hoef je niet in de sportschool te zijn. De uitdaging is om voldoende beweging te vinden die past in jouw levensstijl, balans te vinden tussen lichaam en geest en goed te zorgen voor jouw lichaam met de juiste voeding.

Door middel van Personal Lifestyle Coaching help ik jou om meer balans, beweging en ontspanning te hebben in jouw leven.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Vul dan onderstaand terugbelformulier in. Dan bel ik jou spoedig terug voor een kennismakingsgesprek.

Direct een proefles reserveren? Dat kan direct online:

1 x Proefles Personal Coaching

Proefles van 60 minuten waarbij ik jou begeleid op het gebied van ademhaling, kracht en lenigheid. Ook gaan we jouw doelen in kaart brengen. In Studio 88 Dordrecht.

€35,00

Heb je al een proefles of kennismakingsgesprek gehad en wil je direct aan de slag, bestel jouw Personal Lifestyle Coachingsplan hieronder:

3 maanden Personal Coachingsplan

Inclusief: body analyse, 12 wekelijkse lessen van 75 minuten, persoonlijk bewegingsplan, meditatie, wekelijkse evaluatie, gratis toegang tot de wekelijkse online Yin Yoga les op dinsdag. Prijs: €900,- voor 3 maanden of €75,- per week.

€900,00

Aanpak Personal Lifestyle Coaching by Lisette
In een kennismakingsgesprek gaan we jouw behoeftes bespreken, jouw eventuele sportverleden en mogelijke blessures. We plannen dan een yoga les in van 60 minuten waarbij ik jou begeleid en test op het gebied van ademhaling, kracht en mobiliteit. Op deze manier kan ik een body analyse over je schrijven met aanbevelingen voor de toekomst.

Als het klikt kunnen we samen aan de slag gaan voor een introductieperiode van 3 maanden. Indien gewenst ontvang je van mij een persoonlijke evaluatie, aanpak en een persoonlijk trainingsschema.

Wat kun je verwachten van Personal Lifestyle Coaching?

  • Body analyse
  • Wekelijkse training van 60 minuten
  • Focus tijdens trainingen: ademhaling, kracht, lenigheid en ontspanning
  • Trainingsschema voor thuis
  • Tussentijdse evaluaties
  • Advies over sport, beweging en ademhalingstechnieken
  • gratis goodie bag MET een yoga mat voor een moment voor jezelf

Ben je nieuwsgierig geworden maar wil je weten wat dit precies voor jou betekent? Vul bovenstaand terugbel formulier in voor een kennismakingsgesprek. Dan gaan we samen ontdekken welke manier van bewegen bij jou past. Ik kijk er naar uit jou te helpen!