Online Yin Yoga les

Door middel van een Yin Yoga les help ik je volledig tot rust te komen. Je mentaal sterker te voelen. En alle (spier) spanningen los te laten. Omdat je de stilte in je lichaam en geest opzoekt werkt Yin Yoga zeer rustgevend en is bijvoorbeeld ideaal voor het slapen. 

Daarom ga ik Yin Yoga online aanbieden. Op deze manier kun jij thuis blijven en een ontspannen avond tegemoet gaan, zonder het huis te moeten verlaten. Yin Yoga is het best uit te voeren op een ontspannen donkere plek, bijvoorbeeld in de slaapkamer (kan zelfs in bed) of op een andere rustige plek in huis. 

Wat kun je verwachten?online yin yoga les
We starten met een ademhalingsoefening en vervolgen de les met een aantal ontspannen poses die we een aantal minuten aanhouden met zo min mogelijk spierspanning. Tijdens de poses bevorderen we de diepere ademhaling. We sluiten af met een ontspanningsoefening. 

Laat je verrassen wat yoga voor jou kan betekenen. Deze les is geschikt voor alle leeftijden en niveau’s.

Waar en wanneer
Live vanaf Studio 88 met Lisette, via Zoom
Wekelijks vanaf dinsdag 19 mei 2020
Tijd: 20:30-21:30 uur
Reservering verplicht via het onderstaande contactformulier.
Je krijgt dan per email de instructies om deel te nemen aan de les.
Een proefles is gratis!

Wat onderscheidt deze les van een les op You Tube? 
Goede vraag! Mijn online les is live te volgen vanuit Studio 88, via Zoom. Niet vanuit een hoekje in de slaapkamer of de woonkamer, maar vanuit een onze Yoga studio aan huis geopend in 2019 om jou te helpen op zoek te gaan naar balans, kracht en beweging in lichaam en geest.
Daarnaast deel je mee aan een groepsles. Je ontmoet dus ook andere leerlingen. Daarnaast kan ik je via het beeld feedback geven en fysiek corrigeren. Dan weet je zeker dat je goed meedoet.

Reserveer hieronder jouw plek voor aanstaande dinsdag

 Losse lessen en strippenkaart prijzen

Ervaringen van anderen

“Thanks!!! Wat ik nog wilde zeggen over vorige week yoga. Zoohoo fijn jouw yoga lessen.. Ik heb die dag en vooral nog 2 dagen lang erna een bizar verschil ervaren (mijn lijf is wel lenig maar ook heel pijnlijk en stijf gek genoeg, dus ik ben een goede graadmeter). Net als na een goede massage het de dag erna nog voelen.. Ja dan was het echt goed. Thanks meis. Mijn lijf voelde zoveel lichter.” – Edmee

“Fijn om te kunnen ontspannen aan het einde van de dag” – B.

“Hi Lisette, ik ben idd in slaap gevallen en werd net pas wakker. Het was fijn en ik merk dat ik in het dagelijkse leven baat heb bij de bewuste ademhalingen die ik van je leer. Door te ademen naar een bepaald ongemak merk ik dat het sneller over gaat. Mooi hè? Dank voor deze oefeningen en slaap ook lekker straks!” – A.