Over Lisette

Ik ben Lisette, ik ben 32 jaar en ik woon in Dordrecht. Bedankt dat je interesse hebt in mijn werkwijze en hier graag meer over wilt weten! Hierbij meer informatie over mijn achtergrond, missie, visie en over de diverse lessen die ik aanbied.

Oorspronkelijk kom ik uit Amsterdam waar ik jarenlang werkzaam was in de toeristische sector. Daarnaast waren sport (capoeira, zwemmen, theater, yoga en dans) grote passies voor mij waarin ik altijd zeer gedisciplineerd in was. Sporten was voor mij nooit zo maar een hobby, ik wil altijd excelleren: het beste uit mezelf halen, wedstrijden meedoen, optredens geven en anderen te helpen door les te geven of docenten te assisteren.

Niet tevreden met mijn eigen lijf
Na een opstapeling van omstandigheden in mijn leven kwam ik in 2015 terecht in een depressie waardoor ik volledig stopte met sporten en beweging. Ik was niet tevreden met mijn lijf en werk en zorgde niet goed voor mezelf. Na een tijd stil te hebben gezeten pakte ik de draad op door te beginnen met crossfit. Door daarnaast bewuster en gezonder te eten raakte ik fitter, energieker en zelfverzekerder waardoor ik besloot mee te doen aan diverse sportwedstrijden zoals een triatlon. Via een blog deelde ik verhalen over mijn progressie naar een gezondere lifestyle op het gebied van sport, voeding, reizen. Dit inspireerde vele anderen om ook in beweging te komen. Dat maakte dat ik mijn passie en kennis in beweging meer ruimte in mijn leven wilde geven.

Het roer om!
Begin 2017 heb ik mijn vaste baan in een reisbureau opgezegd en ben ik de grootste uitdaging van mijn leven aangegaan door mij volledig in te zetten als ambassadeur van beweging en gezondheid. Om het roer helemaal om te kunnen gooien heb ik sindsdien diverse opleidingen gevolgd en veel werkervaring opgedaan in binnen- en buitenland om mijzelf te vormen tot een bewegingsdeskundige gespecialiseerd in yoga, fitness en zwemvaardigheden.

Relevante diploma’s en certificaten
In maart 2018 behaalde ik mijn 200 uur Yoga Teacher Training diploma bij Joga Yoga in Bali, waar ik les kreeg van een Balinese monnik en toonaangevende Yoga docenten uit Australië, China en Indonesië. In oktober 2018 behaalde ik ook mijn diploma tot Personal Trainer bij de AALO. Aanvullend heb ik in 2019 mijn certificaten gehaald om aan de slag te gaan als all round zwemonderwijzer voor kinderen en volwassen. Daarnaast heb ik een erkend EHBO-certificaat.

Personal Coaching by Lisette
Door (soms onbewuste) destructieve gedachtes, een vertekend zelfbeeld en extrinsieke motivatie kunnen we onszelf tegenhouden om goed voor onszelf te zorgen, met als gevolg overgewicht, verslaving of depressie tot gevolg. Ik heb zelf ervaren hoe het voelt om te zwaar, depressief en uit balans te zijn met je innerlijke zelf.

Healing door middel van beweging en mindfulness
Ik geloof dat we door middel van yoga, meditatie (rust) en de juiste beweging, ons lichaam en geest sterker en gezonder kunnen maken, hiervoor hoef je niet perse naar de
sportschool. De uitdaging is om voldoende beweging te vinden die past in jouw levensstijl, balans te vinden tussen lichaam en geest en goed te zorgen voor jouw lichaam met de juiste voeding.
Door middel van personal coaching help ik graag anderen die op zoek zijn naar meer
balans, structuur en beweging in hun leven en open staan voor spiritualiteit. Lees hier meer over de yoga vormen die ik geef.

Missie
Ik wil graag mensen inspireren voor een gebalanceerde positive lifestyle in beweging en voeding.

Visie
Ik bied een laagdrempelig platform aan voor (met name) vrouwen waar ze persoonlijk of in small group vorm diverse bewegingsvormen kunnen volgen, waarbij het hoofddoel is om een fittere lifestyle te vertegenwoordigen. Het platform fungeert tevens als ontmoetingsplek om ervaringen te delen en inspiratie op te doen.

Studio 88
Sinds juni 2019 is mijn eigen studio aan huis in Dordrecht geopend waar ik yoga lessen en personal coaching aanbied voor mensen die op zoek zijn naar balans, structuur en beweging in hun leven. Sinds COVID19 werk ik echter met name buiten in het park of geef ik online les vanuit Studio 88.

Neem contact met mij op voor een intake gesprek, persoonlijk advies, workshop of trainingen.

Warme groet, Lisette