Retreats

Huidig aanbod:

Online Zen, Power & Positity Retreat (30 mei, 13 juni en 27 juni 2020)

Even de aandacht bij jezelf. Je wilt graag samen met gelijkgestemden weer even de aandacht bij jezelf brengen. Je wilt tot rust komen, ontspannen, me-time, maar je wilt ook graag tot inzichten komen om weer meer in balanslichter en luchtiger te leven.

Dan kan een retreat heel geschikt zijn. Het doel van een retreat is om samen vanuit ontspanning en goede zorg voor ons eigen lichaam en geest weer terug bij onszelf te komen. Terug bij je eigen kern. Inspiratie opdoen. Verbondenheid ervaren met de rest van de groep waarmee je samen in dit proces stapt. De duur van de retreats varieert van 1 tot 14 dagen. De retreats worden op mooie locaties in de natuur in binnen- of buitenland georganiseerd of online zodat je vanuit je eigen vertrouwde omgeving mee kunt doen. In samenwerking met andere trainers en coaches organiseert Studio 88 diverse retreats. We verwelkomen je graag een keer in één van onze retreats!

Verlopen:

Lees hier de blog van Sarah over haar reis ervaring, met hieronder een kort fragment over onze retreat in Zuid Afrika:

In het programma van de retreat zijn verschillende workshops opgenomen en een aantal activiteiten in de omgeving. Deze week hoef ik dus zelf niets te regelen, lekker makkelijk! We starten in de ochtend met rustige meditatie en yogalessen gevolgd door een dans- of conditietraining. Dit alles in de tuin naast het zwembad. De lessen doen mij veel denken aan de bewegingslessen tijdens mijn docent theater opleiding. Heerlijk! Ik merk nu weer hoe veel ik dat mis… dus ik geniet met volle teugen! De lessen worden ondersteund met live muziek met op de djembé de Zuid Afrikaanse Luke en op de piano muziekdocent Meike.